Novinky Zpět na všechny novinky

Okna SLOVAKTUAL už i v Austrálii

Okna SLOVAKTUAL už i v Austrálii

Společnost SLOVAKTUAL s.r.o. dodává své produkty nejen na český a slovenský trh . Mezi zahraniční trhy v posledních dnech přibyl vedle zemích Evropy i nový kontinent a to Austrálie .
Okna a dveře byly namontovány na rodinné domy a jsou to nejvzdálenější okna , které ve své 24 leté historii společnost vyrobila a dodala.
Zákazník se navzdory odlišným klimatickým podmínkám rozhodl využít kvalitní okno naší společnosti , jehož základní výhodou jsou tři těsnící roviny a systém vlepování skla.

Systém tří těsnících rovin lépe odolává hnanému dešti a větru až do 1 050 Pa , profil rozdělen na suchou a vlhkou komoru , chrání kování proti korozi , zabezpečuje bezproblémový odvod vody např.  při mikroventilaci , zvyšuje bezpečnost proti vypáčení okna.

Systém vlepování skla zajišťuje, že je skleněná výplň po celém svém obvodu vlepena do rámu křídla a tím je tužší , nedochází ke deformacím , dodatečné nastaveném jsou omezeny na minimum , tepelně – izolační vlastnosti okna se zlepšují až o 10 % , sklo není možné vypáčit nebo vytisknout z křídla. Je to systém, který se využívá v automobilovém a lodním průmyslu.

Zveřejněno: 12.3.2014

Další novinky